Language

Portfolio

PORTFOLIO

Hieronder vind je een selectie van voiceover en uitleganimatie projecten. Klik in de Soundcloud lijst op het item dat je wilt beluisteren, of op de foto om de videoprojecten te bekijken.

Audio Samples

Nederlandse Audio Samples
Engelse Audio Samples

Video Samples

Hartmann Veroval® Zelftest Instructievideos

Dutch

Harmann Veroval® Zelftests geven de mogelijkheid om thuis te testen op een verscheidenheid van aandoeningen, van chlamidia tot glutenintolerantie en maag-/darmproblemen. Ik heb een set aan instructievideos mogen inspreken die uitleggen hoe de verscheidene tests thuis af te nemen.

Tachobyte

Dutch

Tachobyte registreert tachograaf gegevens op afstand, automatisch en in de cloud. De voice over legt in deze explainer kort uit hoe de rij- en rusttijden functionaliteit werkt.

Baes Education E-Learning

Dutch

Ik werk al geruime tijd samen met Baes Education, een leuk jong bedrijf dat een innovatief e-learning concept heeft ontwikkeld voor hoger bedrijfseconomisch onderwijs. Ik spreek de uitleg voor de modules van hun educatie programma's in, leuk vanwege mijn achtergrond in bedrijfseconomie en om te zien hoe ze de 'klassieke' manier van onderwijs innoveren voor zowel studenten als docenten. Deze animatie, gemaakt door Luc Oehlen die ook het opleidingsmateriaal animeert, introduceert BAES' en laat zien hoe het werkt.

SumUp Kaartlezer TV Commercial

Dutch

TV Commercial op RTL en STER (NOS) voor SumUp kaartlezer voor mobiele betalingen.

Assurantiekantoor RegioBank Peters

Dutch

Leuke bedrijfsfilm over Assurantiekantoor RegioBank Peters in mogen spreken voor Your Productions (http://www.yourproductions.nl

Eco Burner Instructievideo

Dutch, e-learning

Na de commercial voor Eco Burner mocht ik ook een instructievideo voor ze verzorgen.

Tachobyte

Dutch

Tachobyte registreet tachograaf gegevens op afstand, automatisch en in de cloud. De voice over legt in deze explainer kort uit hoe het werkt.

Gutjahr

Dutch

Productvideo voor Gutjahr drainage systemen.

Eco Burner

Dutch

On line geanimeerde commercial voor Eco Burner.

Hays IT

Dutch

ValleyHub

Dutch

ValleyHub is a Dutch startup aiming to bring you art, design and collectibles on a safe and transparent online platform. I provided the voice over for this great isometric explainer video produced by Animotioners. 

Kubota Nederland

Dutch

Kubota produceert land- en werktuigbouwmachines. Voor de Nederlands versie van een productvideo zochten ze een stemacteur voor het nasynchroniseren van een interview met de Fanse Fabrice. En zo spreekt Fabrice ineens vloeiend Nederlands. 

Botament RD1 Universal

Dutch

Product video voor MC Bauchemie over Botament RD 1 Universal afdichtingspasta.

Van Ginkel & Van Bemmelen

Dutch

Voice over en muziek verzorgd voor deze woningpresentatie voor Van Ginkel & Van Bemmelen Makelaars.

Driventa - Voice Over

Dutch

Het innovatieve Driventa laat mensen hun auto verhuren op dagen dat ze deze niet gebruiken. Driventa verzorgt de volledige adminstratieve afhandeling en je geld staat dezelfde dag nog op je rekening. Je buren kunnen je auto gebruiken, bijdragen aan je kosten én aan een beter milieu. Ik heb de voiceover mogen verzorgen voor deze leuke en nuttige app.

Canon imedbuddy

Dutch

Het Canon Patient Informatie platform heet iMedBuddy. De patient krijgt inzicht in tijdlijnen voor behandelplannen en alle relevante multimedia voorlichtingsinformatie en kan bijvoorbeeld meetwaarden vanuit huis invullen, zodat het behandelteam continue op de hoogte blijft. In deze animatie gaat het niet zo goed met Anne; haar behandelteam gaat met haar aan de slag en iMedBuddy helpt daarbij. De voice over legt het uit 

Elpar Parkeerbeveiliging

Dutch

Elpar is specialist in parkeersystemen op basis van kentekenherkenning. Ideaal voor gebouwen met parkeermogelijkheden voor bewoners, bezoekers of abonnementhouders. Door gebruik te maken van kentekenparkeren worden mogelijkheden ontsloten die tot nu toe alleen toekomst muziek waren. De voiceover legt uit hoe Elpar helpt parkeerproblemen in uw gemeente op te lossen!

Kingspan Sensor

Dutch

Nooit meer een onverwacht lege tank. Óf een te volle. Met de telemetrie oplossingen van Kingspan Sensor is vloeistof-voorraad altijd op peil en actueel. En Connect Sensor geeft real time toegang tot alle informatie over die voorraad op je smartphone of tablet. Deze animatie geeft een mooi overzicht over Kingpsan Connect Sensor – uiteraard met een mooie voice over 

Accredis Ritregistratie

Dutch

Voiceover voor de website explainer van het Accredis Ritregistratie systeem.

Glamorous Goat

Dutch

App je een minuutje? Glamorous Goat maakt apps die ertoe doen. Hoe? De voice over legt het in deze explainer video in één minuutje uit.

Over Voiceover-Stemacteur

Patrick van Donselaar, professioneel Nederlands/Noord-Amerikaans Engels schrijver, vertaler en voice over/stemacteur. Als ‘native speaker’ van zowel Nederlands als Engels in staat om tekst en spraak in beide talen verzorgen.

Handig om te weten

Voiceover-Stemacteur
Patrick van Donselaar
Coniferenlaan 20
3904 KR Veenendaal
T: +31 (0)614 121 379
E: patrick@voiceover-stemacteur.nl 
KVK:  54749891
BTW ID: NL001916477B29
KNAB: NL79KNAB0255295499

De (niet zo) kleine letters

Lekker sociaal

Like mij op Facebook

Volg mij op Twitter

Bekijk mijn producties op YouTube

Bezoek mij op Google+

Luister naar me op Soundcloud